GREEN FORCE

Kompaniju Cantoni & C. osnovao je tokom perioda rekonstrukcije 1953. godine Marko Cantoni u Boffalora Sopra Ticino (MI), radeći na preradi anglo-američkih kamiona. Tokom godina, Kompanija se specijalizovala za proizvodnju kiparskih karoserija / kipera, stičući način razmišljanja i industrijsku tehnologiju.

Sedamdesetih godina osnovana je zavisna kompanija u Libiji, gde žive godine procvata ekonomije, samo prekidane političkim događajima.

Postaje lider u proizvodnji kiper-karoserija u Italiji i za nekoliko godina sebi prisvaja značajan prostor na tržištu najrazvijenijih evropskih područja, kao i na tržištima u usponu u Istočnoj Evropi i Severnoj Africi, uvodeći usluge, posleprodaju i isporuka kipera kao montažnih kompleta. Trenutno kompanija zapošljava 70 ljudi, a trenutni proizvodni kapacitet prelazi 2000 jedinica godišnje.

image
Cantoni & C.

Kiper lakog segmenta

Jolly – trostrani kiper

Cantoni & C.

Kiper srednjeg segmenta

Stradale – trostrani kiper

Cantoni & C.

Kiperi teškog segmenta

Kvadratni SEMIROCCIA

PF semiroccia

TL semiroccia

Dodatne usluge

Green Force servisni centar Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno. Mi smo osmislili više direktnih servisa kojima smo za vaše potrebne uvek dostupni. Možete nas dobiti u zavisnosti od proizvoda ili usluge za koju smo Vam potrebni da nas kontaktirate: – email – kontakt telefon – izlazak na teren po potrebi.

Iza naše kompanije u partnerstvu i servisiranju stoje izvrsni partneri koji imaju izuzetnu bazu rezervnih delova za sve modele koji se nalaze u našoj ponudi. Možemo se pohvaliti sa 100% originalnim rezervim delovima za sve svoje modele proizvoda. Kompletan koncept servisiranja i zamene rezervnih delova funkcioniše po principu, pregleda u našem servisu, zakazivanju kupovine i zamene rezervnog dela. Na raspolaganju su vam naši serviseri za sva vaša pitanja, konsultaciju i promenu rezervnog dela. Na usluzi smo za svako vaše pitanje..

Potrebno Vam je Više informacija?

Kontaktirajte nas!

Telefon

(+381) 22 325 546

Email

info@greenforce.rs

Ili popunite kontakt obrazac

Nakon Vaše poruke mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Error: Contact form not found.