GREEN FORCE

Green Force sa posebnim zadovoljstvom predstavlja svog partnera u rešenjima za čišćenje i komunalne tehnologije iz Nemačke pod nazivom Hako

Tokom 60 godina postojanja, Hako je pozicionirao kao vodeća međunarodna kompanija za proizvodnju industrijskih i građevinskih proizvoda za čišćenje na otvorenom i zatvorenom, održavanje tla, koji je prisutan u preko 60 zemalja.

Naša kompanija Green Force je zastupnik i distributer HAKO proizvoda.

 

image
Hako

Multifunkcionalno teretno vozilo – MULTICAR

M27

M29

M31

Hako

Mašine za čišćenje ulica

CM_1250

CM_1650

CM_2200

CM-650

Hako

Veliki asortiman mašina za čišćenje unutrašnjih prostora

Armadillo

B260R

Roboscrub

Nautilus

SCM_B175-R

Dodatne usluge

Green Force servisni centar Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno. Mi smo osmislili više direktnih servisa kojima smo za vaše potrebne uvek dostupni. Možete nas dobiti u zavisnosti od proizvoda ili usluge za koju smo Vam potrebni da nas kontaktirate: – email – kontakt telefon – izlazak na teren po potrebi.

Iza naše kompanije u partnerstvu i servisiranju stoje izvrsni partneri koji imaju izuzetnu bazu rezervnih delova za sve modele koji se nalaze u našoj ponudi. Možemo se pohvaliti sa 100% originalnim rezervim delovima za sve svoje modele proizvoda. Kompletan koncept servisiranja i zamene rezervnih delova funkcioniše po principu, pregleda u našem servisu, zakazivanju kupovine i zamene rezervnog dela. Na raspolaganju su vam naši serviseri za sva vaša pitanja, konsultaciju i promenu rezervnog dela. Na usluzi smo za svako vaše pitanje..

Potrebno Vam je Više informacija?

Kontaktirajte nas!

Telefon

(+381) 22 325 546

Email

info@greenforce.rs

Ili popunite kontakt obrazac

Nakon Vaše poruke mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Error: Contact form not found.