Kiper lakog segmenta

Jolly – trostrani kiper

Paleta JOLLY se nalazi u tržišnom segmentu komercijalnih vozila do 7 tona ukupne težine.

Struktura kipera JOLLY opremljena je izvanrednim karakteristikama čvrstoće, funkcionalnosti i otpornosti, zahvaljujući upotrebi hladnih preklopljenih čeličnih limova. Fleksibilnost, laka upotreba i neuništivost karakterišu ovaj proizvod. JOLLY kiper se proizvodi samo u trostranom kiper sistemu.

Podizanjem se kontroliše teleskopski centralni hromirani cilindar sa električnim upravljanjem aktiviranim mini električnim agregatom ili mehaničkom kontrolom sa P.T.O.

Debljina poda tela je 3 mm.

Stranice za otvaranje su uklonjive, od čelika ili legure aluminijuma. Stubovi poluge olakšavaju i brže otvaraju i zatvaraju daske. Elegantna dvobojna boja vrlo je neobična: sive stranice ili aluminijumske stranice , u kontrastu su sa nosačima stubova i podom obojenim antracitom. Posebni postupak farbanja „Cataphoresis-Povder“ pruža izuzetnu izdržljivost protiv rđe i drugih korozivnih sredstava.

image

Dodatne usluge

Green Force servisni centar Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno. Mi smo osmislili više direktnih servisa kojima smo za vaše potrebne uvek dostupni. Možete nas dobiti u zavisnosti od proizvoda ili usluge za koju smo Vam potrebni da nas kontaktirate: – email – kontakt telefon – izlazak na teren po potrebi.

Iza naše kompanije u partnerstvu i servisiranju stoje izvrsni partneri koji imaju izuzetnu bazu rezervnih delova za sve modele koji se nalaze u našoj ponudi. Možemo se pohvaliti sa 100% originalnim rezervim delovima za sve svoje modele proizvoda. Kompletan koncept servisiranja i zamene rezervnih delova funkcioniše po principu, pregleda u našem servisu, zakazivanju kupovine i zamene rezervnog dela. Na raspolaganju su vam naši serviseri za sva vaša pitanja, konsultaciju i promenu rezervnog dela. Na usluzi smo za svako vaše pitanje..

Potrebno Vam je Više informacija?

Kontaktirajte nas!

Telefon

(+381) 22 325 546

Email

info@greenforce.rs

Ili popunite kontakt obrazac

Nakon Vaše poruke mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Error: Contact form not found.