GREEN FORCE

Kompanij MultiOne, ranije C.S.F. srl, osnovana je 1998. Godine. Fokus kompanije je u proizvodnji opreme za poljoprivrednike: balirke za okrugle bale, sejačice, navodnjevači.

Tokom vremena radili su intenzivno na novim tehnologijama, istraživanju i kreiranju inovativnih koncepata za proizvodnju mašina koje će olakšati proizvodnju u poljoprivredi i smanjiti troškove iste poljoprivrednicima.

Glavni proizvodni asortima su Mini zglobni utovarivači Multione, koje odlikuje čak 11 različitih serija, 26 konfiguracija i preko 170 različitih dodataka koje čine život lakšim poljoprivrednim proizvođačima ali i onim pojedincima i kompanijama čiji je fokus u održavanju čiste životne sredine.

Bez obzira da li imate poljoprivredno domaćinstvo i potrebu za različitim mašinama za održavanje poljoprivrednih polja, ili radite u sferi održavanje imovine, arhitekturi tla, održavanje zelenih površina i ekologiji, Multione sa svojim dodacima zapravo za svakoga ima pojedinačni element koji će vaše poslovanje i rad učiniti lakšim.

U nizu mašina su: mašine poput rovokopača, vilica za bale i skupljanje sena, podizači smeća, vreća, mešalice za cement, drobilice zemljišta, čeljusti za bušenje i rušenje, mini buldožeri, trimeri za trave i pašnjake, kante, kosilice, međuredna kosilica za vinograde, i druge mašine se nalaze u paleti ove izvrsne kompanije.

image
MultiOne

Mali bageri po serijama

1 series 3 WD mali bager

2 series mali bager

4 series mali bager

5 series mali bager telescopic

6.3 + K series mali bager

6.3S + K series mali bager

7.2 series mali bager

7.3+ series mali bager

7.3S+ series mali bager

8.4+ series mali bager

8.4S series mali bager

8.5 S series mali bager

9.5 series mali bager

9.6 series mali bager

10 series mali bager

12.4 series mali bager 2V

EZ

SD

MultiOne

Dodaci

Dodaci za male bagere

Dodaci za male bagere

Dodaci za male bagere

Dodatne usluge

Green Force servisni centar Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno. Mi smo osmislili više direktnih servisa kojima smo za vaše potrebne uvek dostupni. Možete nas dobiti u zavisnosti od proizvoda ili usluge za koju smo Vam potrebni da nas kontaktirate: – email – kontakt telefon – izlazak na teren po potrebi.

Iza naše kompanije u partnerstvu i servisiranju stoje izvrsni partneri koji imaju izuzetnu bazu rezervnih delova za sve modele koji se nalaze u našoj ponudi. Možemo se pohvaliti sa 100% originalnim rezervim delovima za sve svoje modele proizvoda. Kompletan koncept servisiranja i zamene rezervnih delova funkcioniše po principu, pregleda u našem servisu, zakazivanju kupovine i zamene rezervnog dela. Na raspolaganju su vam naši serviseri za sva vaša pitanja, konsultaciju i promenu rezervnog dela. Na usluzi smo za svako vaše pitanje..

Potrebno Vam je Više informacija?

Kontaktirajte nas!

Telefon

(+381) 22 325 546

Email

info@greenforce.rs

Ili popunite kontakt obrazac

Nakon Vaše poruke mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Error: Contact form not found.