GREEN FORCE

Ime MULTITEL je referenca za sve koji su uključeni u posao dizanja ljudi i opreme i radova na visini.

Sedamdesetih godina se pojavila potražnja za opremom koja omogućava brze i sigurne načine izvođenja radova na visinama. MULTITEL PAGLIERO SPA, odgovarajući na svoj pionirski mentalitet i iskustvo, ispunio je ovaj zahtev uvođenjem svoje proizvodne filozofije u ovaj asortiman, tj. da isporučuje pouzdane proizvode koji sa lakoćom pomažu u radu na visini.

Multitel je kompanija specijalizovana u proizvodnja industrijske opreme.

Nudi kompletan sistem za korisnika od znanja, rešenje i mašina/vozila kojima će se rešiti bilo koji zahtevniji problemi kad se pojavi zahtev za rad na visini .

Pre svega tu se misli na resenja koja su montirana na kamione ukupne nosivosti do 3.5t ali i na mnogo zahtevnije projekte.

image
MultiTel

PLATFORME MONTIRANE NA KAMIONE PREKO 3.5T

MultiTel

SAMOHODNE PLATFORME

Dodatne usluge

Green Force servisni centar Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno. Mi smo osmislili više direktnih servisa kojima smo za vaše potrebne uvek dostupni. Možete nas dobiti u zavisnosti od proizvoda ili usluge za koju smo Vam potrebni da nas kontaktirate: – email – kontakt telefon – izlazak na teren po potrebi.

Iza naše kompanije u partnerstvu i servisiranju stoje izvrsni partneri koji imaju izuzetnu bazu rezervnih delova za sve modele koji se nalaze u našoj ponudi. Možemo se pohvaliti sa 100% originalnim rezervim delovima za sve svoje modele proizvoda. Kompletan koncept servisiranja i zamene rezervnih delova funkcioniše po principu, pregleda u našem servisu, zakazivanju kupovine i zamene rezervnog dela. Na raspolaganju su vam naši serviseri za sva vaša pitanja, konsultaciju i promenu rezervnog dela. Na usluzi smo za svako vaše pitanje..

Potrebno Vam je Više informacija?

Kontaktirajte nas!

Telefon

(+381) 22 325 546

Email

info@greenforce.rs

Ili popunite kontakt obrazac

Nakon Vaše poruke mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Error: Contact form not found.