GREEN FORCE

Peruzzo je osnovana 1959. godine od strane Adriano Peruzzo. Glavni fokus kompanije je u proizvodnji mašina za održavanja javnih površina i zelenila.

Danas Peruzzo održava prodaju opreme za zelene površine i izvozi preko 70% svoje proizvodnje. PERUZZO je uvek bio usmeren ka kupcima i njihovim potrebama, te je kompletan standard proizvodnje usmerio ka jednostavnosti korišćenja mašina i visok kvalitet istih.

image
Peruzzo

Green Kolekcija proizvoda

green pro bull cross

green pro bull reverse

green pro canguro

green pro elk

green pro fox cross

green pro kosacica

green pro motor frog 75

Peruzzo

Oprema za stočnu hranu – Zoo Tech

zoo tech buried mixers

zoo tech comby special

200 EXPORT

MOLINI UNIVERSAL

Peruzzo

Bio Mass – (oprema za biomasu)

Drobilica T5

Drobilica TB 100

Drobilica TB 1000

Drobilica TIREX

Dodatne usluge

Green Force servisni centar Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno. Mi smo osmislili više direktnih servisa kojima smo za vaše potrebne uvek dostupni. Možete nas dobiti u zavisnosti od proizvoda ili usluge za koju smo Vam potrebni da nas kontaktirate: – email – kontakt telefon – izlazak na teren po potrebi.

Iza naše kompanije u partnerstvu i servisiranju stoje izvrsni partneri koji imaju izuzetnu bazu rezervnih delova za sve modele koji se nalaze u našoj ponudi. Možemo se pohvaliti sa 100% originalnim rezervim delovima za sve svoje modele proizvoda. Kompletan koncept servisiranja i zamene rezervnih delova funkcioniše po principu, pregleda u našem servisu, zakazivanju kupovine i zamene rezervnog dela. Na raspolaganju su vam naši serviseri za sva vaša pitanja, konsultaciju i promenu rezervnog dela. Na usluzi smo za svako vaše pitanje..

Potrebno Vam je Više informacija?

Kontaktirajte nas!

Telefon

(+381) 22 325 546

Email

info@greenforce.rs

Ili popunite kontakt obrazac

Nakon Vaše poruke mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Error: Contact form not found.