GREEN FORCE

SCHMIDT je deo velike korporacije Aebi koji je osnovan 1883 godine u Burgdorfu u Švajcarskoj. Reč je vodećoj svetskoj kompaniji i prepoznatljivom brendu za opremu za zimsko i letnje ordžavanje puteva i zelenih površina.

Kompanija koja svoje vrednosti prezentuje tržištu kroz tri vodeća segmenta upravljanja i rada i to: kompanija koja je okrenuta rezultatima, inovaciji, integritetu, stvaranju, saradnji i okrenuti su ka klijentu.

Zahvaljući svakodnevnoj potvrdi ovih vrednosti, kompanija danas ima preko 2000 zaposlenih, prisutna je u preko 90 zemalja, i ništa manje značajno ima 1 221 godinu rada iza sebe.

Njihov kompleksni portfolio obuhvata široku paletu proizvoda i rešenja za komunalne usluge zimskog i letnjeg održavanja, kao i za aerodromsku, voznu i železničku tehnologiju. Njihovi prepoznatljivi brendovi su: aebi Schmidt. aebi , Schmidt, nido, meyer, Swenson, MB, arctic machine, ELP.

Naša saradnja je prvenstveno sa Aebi Schmidt grupacijom i brendom koji je vodeći proizvođač inteligentnih mašina i sistema za čišćenje saobraćajnih zona kritičnih za poslovanje i održavanje zelenih površina na zahtevnim terenima. Njegov sveobuhvatan i inovativan asortiman uključuje vozila, dodatke za omogućavanje personalizovanog opremanja vozila i servisni program za rešenja specifična za kupca.

image
Schmidt

Oprema za zimsko održavanje putnih površina i aerodromskih pisti –  Snežni plugovi

schmidt cirron

CNK 55.1

schmidt CPS 5.3

schmidt SNK

Schmidt

Posipači za suvo i mokro posipanje

ZAK

Stratos 0.6-0.8

Stratos NIdo

Traxos

ACE

Combi Soliq

Schmidt

Mašine za čišćenje i pranje ulica

AS 660

AS 990

cleango 500

LKS

MFH 250

MFH 550

 Senior 2000

Swingo 200+

Schmidt

Mašine za topljenje soli

schmidt P 2000

schmidt S 3000

Schmidt

Multifunkcionalni traktori-nosači alata pogodni za rad na kosinama

Aebi TT 206

Aebi TT 241

Schmidt

Multifunkcionalna teretna vozila-nosači alata

Aebi TP 410

Aebi TP 420

Aebi VT 450 vario

Dodatne usluge

Green Force servisni centar Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno. Mi smo osmislili više direktnih servisa kojima smo za vaše potrebne uvek dostupni. Možete nas dobiti u zavisnosti od proizvoda ili usluge za koju smo Vam potrebni da nas kontaktirate: – email – kontakt telefon – izlazak na teren po potrebi.

Iza naše kompanije u partnerstvu i servisiranju stoje izvrsni partneri koji imaju izuzetnu bazu rezervnih delova za sve modele koji se nalaze u našoj ponudi. Možemo se pohvaliti sa 100% originalnim rezervim delovima za sve svoje modele proizvoda. Kompletan koncept servisiranja i zamene rezervnih delova funkcioniše po principu, pregleda u našem servisu, zakazivanju kupovine i zamene rezervnog dela. Na raspolaganju su vam naši serviseri za sva vaša pitanja, konsultaciju i promenu rezervnog dela. Na usluzi smo za svako vaše pitanje..

Potrebno Vam je Više informacija?

Kontaktirajte nas!

Telefon

(+381) 22 325 546

Email

info@greenforce.rs

Ili popunite kontakt obrazac

Nakon Vaše poruke mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Error: Contact form not found.