Kiper srednjeg segmenta

Stradale – trostrani kiper

Što se tiče kipera za srednji raspon vozila, dizajnirali smo novu vrstu karoserije. Precizne analize omogućavaju nam da postignemo smanjenje tare, smanjenje visine od poda utovarne površine, veliku svestranost upotrebe, krajnju jednostavnost konstrukcije, koja omogućava brzo i tačno održavanje i snagu koja čini kiper pogodan za bilo koju vrstu materijala. Našim novim postupkom izrade svaki kiper je „po meri“.

Ploče su izrađene bez nosača i potpuno su zavarene kako bi se sačuvala eventualna infiltracija i posledično stvaranje rđe. Profili imaju izraženija uzdužna rebra, kako bi se dodatno poboljšala čvrstoća koja uvek razlikuje naše strukture od konkurentskih . Bilo koji specifični zahtev kupca može se izvršiti sa posebnim projektima (poput kipera sa utovarnom rampom, aranžmana za transport trupaca, posebnih sistema otvaranja, zadnjeg hidrauličnog produženja sa skrivenom bravom itd.)

image

Dodatne usluge

Green Force servisni centar Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno. Mi smo osmislili više direktnih servisa kojima smo za vaše potrebne uvek dostupni. Možete nas dobiti u zavisnosti od proizvoda ili usluge za koju smo Vam potrebni da nas kontaktirate: – email – kontakt telefon – izlazak na teren po potrebi.

Iza naše kompanije u partnerstvu i servisiranju stoje izvrsni partneri koji imaju izuzetnu bazu rezervnih delova za sve modele koji se nalaze u našoj ponudi. Možemo se pohvaliti sa 100% originalnim rezervim delovima za sve svoje modele proizvoda. Kompletan koncept servisiranja i zamene rezervnih delova funkcioniše po principu, pregleda u našem servisu, zakazivanju kupovine i zamene rezervnog dela. Na raspolaganju su vam naši serviseri za sva vaša pitanja, konsultaciju i promenu rezervnog dela. Na usluzi smo za svako vaše pitanje..

Potrebno Vam je Više informacija?

Kontaktirajte nas!

Telefon

(+381) 22 325 546

Email

info@greenforce.rs

Ili popunite kontakt obrazac

Nakon Vaše poruke mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Error: Contact form not found.