Dobro došli u Green Force

Green Force kao najmlađi član West Group porodice, zadužen je za prevođene vizije zdrave životne sredine, u stvarnost.

Od, 2017. godine Green Force nastoji da na različite načine, kroz edukaciju, prodaju i servisiranje komunalne opreme i mašina, intenzivno promovišemo ekološku osvešćenost i očuvanje naše životne sredite i planete.

S ponosom možemo istaći da smo naš fokus stavili na zaštitu životne sredine  u celini. Okružili smo se stabilnim i jakim partnerima iz oblasti održavanja životne sredine čistom. Naši partneri u poslu su internacionalne kompanije kao što su: OMB, Atlas, Schmidt, Peruzzo, Stummer, Multione, Hako, Multitel, Isuzu, Weycor, Cantolc, Parker.

Uočavanjem potreba klijenata, razvili smo projektni centar kojim omogućavamo klijentima sklapanje mašina po njihovoj meri. Vremenom smo učili, razvijali najkvalitetniji tim, visokoobrazovanih ljudi, predanih poslu i klijentu.

Ukoliko imate bilo koje pitanje mi smo tu za vas u svakom trenutku.

image
PONOSNO ISTIČEMO VEŠTINE

Izvrsnost, fokus i preciznost u poslovanju.

Kako smo deo West Group prirodno je bilo da njihove vrednosti u kompaniji budu vrednosti koje mi promovišemo u radu i životu. U svakom trenutku možete računati na naš iskren odnos u poslu, poštovanje različitosti, sigurnost, tačnost, poverenje, fokus na kupcu, kvalitet.

Menadžment životne sredine

80%

Menadžment upravljanja otpadom

70%

Menadžment servisiranja opreme

90%
GREEN FORCE

Stalno usavršavanje, edukacija i usmerenost ka kupcu i potrebama kupaca nas čini jedinstvenim na tržištu.

Strateški fokus Green Force kompanije je ponuditi ekološka rešenja, dobre mašine, zdrave usluge. Da omogućimo stvaranje većeg broja ekoloških projekata, da utičemo na zaštitu životne sredine kroz spektar proizvoda i usluga koje nudimo. Usluge i servisi skrojeni po meri naših klijenata.

Prodaja i nadogradnja industrijskih i specijalnih mašina

Prodaja najkvalitetnijih industrijskih mašina i vozila.

Servisiranje i održavanje svih mašina i opreme

Servisiranje kompletne opreme i mašina po potrebi klijenta.

Projektovanje specijalne dodatne opreme

Imamo rešenje za nadogradnju svih mašina po potrebi klijenata.